volgende    vorige   home      print  


Voetreflexologie

Wat houdt voetreflexologie in ? Is een natuurwijze die gebaseerd is op de gedachte dat lichaam en geest één zijn. de verschillende organen, zenuwen en klieren in het menselijk lichaam zijn verbonden met bepaalde reflex- gebieden onderaan de voetzolen, op de voetrug, aan de tenen en de enkels. Door deze gebieden op een bepaalde manier te behandelen, door druk te geven op deze reflexzones, door te masseren, wordt de natuurlijke genezing van vele kwalen geactiveerd. Door middel van voetreflex worden blokkades vrijgemaakt, zodat de levensenergie weer vrij kan stromen !! Het natuurlijke evenwicht wordt hersteld en men voelt zich merkelijk beter.


                        


Gelaatsverzorging

Bij Elche is een gelaatsverzorging vooral een goeie reinigende verzorging voor de huid. Reiniging is zeer belangrijk !! We beginnen met een reinigingsmelk, een zachte gommage met kleine korreltjes. Daarna een reinigingsmasker met daarbij het gebruik van de vapo-zone. Daarna gaan we de zwarte puntjes verwijderen, wenkbrauwen epileren en bovenlip epileren indien nodig. Na de pijniging komt ook relaxatie. Een zalige massage, gedachten verzonken, even weg van deze stressie wereld. Een maskertje aangepast aan de huid met een ooggel en lippenbalsem is de vervolmaking van de verzorging.
Ongeveer zoet voor anderhalf uur.

                       


Pedicure

Bij een pedicure, ga ik de nagels knippen en vijlen. We gaan ook de nagelriemen reinigen. Ik zal ook eelt verwijderen, indien nodig ook eksterogen, en/of eelpitten. De nagels worden gepolierd met de frees. Zodanig dat het nageloppervlak mooi glad en afgewerkt is. Na deze verzorging krijgen jullie nog een mini-massage met een verzorgende créme voor de voeten. Onze voeten mogen ook wat extra aandacht krijgen !!!!.


                   


Manicure

Bij een manicure gaan we de nagels knippen en vijlen. Een verzorgend handbadje om de nagelriemen te doen weken. De nagelriemen worden ook eens grondig aangepakt en mooi gemaakt. We gaan ze reinigen en achteruit duwen. Het nagelbed wordt ook verzorgd met een hydraterende gel en nagelolie. Een leuke handmassage die de handen ook voedt en hydrateert. Het nagelbed wordt gepolierd zodanig dat de nagels mooi blinken. De manicure wordt afgesloten met een doorschijnend lakje.


                                       


Nailart

Na een manicure of een pedicure kan je natuurlijk ook jouw nagels lakken zonder een pedicure of manicure vooraf. Dit is een leuke manier om jouw nagels een persoonlijke toets te geven. Je kan kiezen, een mooi kleurtje met een steentje, een bloempje, een kleurrijk motief..... Wat heel leuk is in de zomer op de teennagels: voor zomerse teentjes. Het wordt ook veel gedaan bij French-lakken: lak met een witte boord.


                    


Gelish

Wil je mooie, verzorgde nagels? Probeer dan eens de Gelish. Als je wil, dat je nagels langer dan een week , er netjes uitzien, is dit de perfecte oplossing! Blijft 14 tot 21 dagen zitten. Is een versterking van de natuurlijke nagel. Een gewone nagellak blijft ongeveer 7 à 10 dagen zitten. Met Gelish, mag je ook werken met jouw handen in het water. Afwassen, zwemmen,....is toegelaten het is waterbestendig. Super gemakkelijk. Je kan ze in een kleurtje plaatsen, of je kan ze ook "French" laten plaatsen. Dit is dan met een wit boordje. Je kan ook kiezen voor Nail-art, op jouw nageltjes, een steentje, of een figuurtje.... Op deze manier kan je lang genieten van mooie nagels en mooie handen! Na de plaatsing van de Gelish krijg je nog een aangename handmassage.


                     


Relaxatiemassage

Massage van gans het lichaam, te beginnen met het hoofd, armen, buik, benen, rug en voeten.Voor de massage gaan we een "Engelenkaart" trekken. Deze kaart dient om een persoonlijke waarde te geven aan de massage. Hier staat een boodschap op om over na te denken, om jou te begeleiden tijdens de massage en de dag erna. We krijgen een diepere betekenis bij deze verzorging.


                     


Hotstonemassage

Dit is een massage die gebeurt met lava-stenen. Deze techniek wordt al eeuwen gebruikt en is ontstaan bij de Indianen. Hot-Stone massage is vooral bevorderlijk voor de spieren en de gewrichten.De warmte van de stenen is zeer aangenaam voor de spieren. helpt bij reuma, bij spierklachten, bij verkramping van de spieren... helpt vooral de spieren ontspannen. Deze massage is zeer ontspannend en verwarmend. Een aanrader om jouw batterijen terug op te laden. Je kan hot-stone massage ook nog combineren bij een voetreflex, bij een gelaatsverzorging. Op deze manier van masseren kan je kennis maken met de lava-stenen, die ik jullie ten zeerste aanraad. Deze massage is zeer aangenaam in de herfst- en wintertijd. 'So enjoy'


                             


Reki

Eigenlijk is reki een natuurlijke 'healing' van het lichaam. We gaan kijken of er blokkades aanwezig zijn in het lichaam. Door middel van media-technieken en handoplegging gaan we er voor zorgen dat deze blokkades verzwakken, verbeteren. We gaan werken op de chakra's van het lichaam. Er voor zorgen dat de energiestroom in de chakra's terug optimaal werkt. Dat de energiestroom in ons lichaam terug goed op gang komt.Is vooral ontspannend of energiegevend. Op deze manier van behandelen worden ook veel emoties verwerkt. Oude gevoelens, onverwerkte zaken...krijgen een plaatsje in jouw hart en lichaam. Bij reiki laat ik jullie ook een engelenkaart of een chakra-kaart kiezen, zodanig dat je met een gezond lichaam en rustige geest naar huis kan. Reiki is een vorm van mediteren om in onze haastige, stresserende wereld even op adem te komen. Ik zou zeggen probeer het en voel het. Met reiki kan je verre reizen maken, met je gedachten even afdwalen, ideeën creeëren, gevoelens op een rijtje zetten, dromen laten stromen. Je vrij voelen en terug wakker worden op een stressloze manier naar huis kunnen gaan.


                                     


Maquillage aan huis

Bij feestgelegenheden, trouw, communie, doop, huwelijksverjaardag.... om het even welke gebeurtenis, ik kom eveneens bij jullie aan huis. Vergezeld met mijn toverdoos, met andere woorden mijn beauty-case. Ik hou genoeg tijd vrij om jullie een zo goed mogelijk, perfect zittende make-up te geven. In een vertrouwde omgeving is het voor jullie aangenamer gemaquilleerd te worden. Minder stress en geen verkeer te trotseren.


                                           


Make-up advise

Bij make-up advies gaan we kijken naar de kleur van de ogen, de huid, de vorm van de ogen, kaakbeenderen, de wangen, de lippen....gans het gelaat is belangrijk. We gaan de kleuren voor de make-up bepalen, Fond - de teint, oogschaduw, blush, lippenstift. We gaan leren hoe oogschaduw, blush, lippenstift aan te brengen. Op deze manier weten we naar de toekomst toe hoe we ons overdag en 's avonds kunnen maquilleren.


                                


Epilage

Zoals in elk schoonheidsinstituut, kan je ook bij mij terecht voor het epileren van de haren. Als je voorzien bent van een vachtje, een zachte dons op jouw, .... onderbenen, bovenbenen ,bikini , oksels, bovenlip, wenkbrauwen, wangen, tenen, armen... kan je bij mij terecht om de haren te verwijderen met een pincet en met warme hars. Altijd een mooie en een zijdezachte huid, na het epileren natuurlijk!!! Geen stoppels meer!!! Leve de haarloze huid!!!


                                


Stijlconsulente

Het belang van stijlanalyse, Bij een stijlanalyse kijk ik naar de lichaamsmaten en lichaamsvormen. Aan de hand daarvan worden de mooiste vormen geaccentueerd, de andere lichaamsdelen waar we ons minder goed bij voelen gaat men verbergen. Het resultaat is dat we ons beter en mooier voelen.
                           


Kleurconsulente

Hoe ga ik te werk ? Ik maak een kleurenpas op, op maat van de klant, met persoonlijk make-up advies. Men gaat eerst de kleur en de tint van de huid bepalen, dan de haarkleur en de ogen. Daarna ga ik de doeken met koude en warme kleuren opleggen en bepalen welke best passen bij de klant. Met de juiste kleuren gaan de rimpels vervagen, het gezicht gaat stralen en blaken van gezondheid. De klant fleurt enorm op, zowel uiterlijk als innerlijk wat niet onbelangrijk is.


                                               


Cadeaubon

Bij Elche kunt u altijd terecht voor een cadeaubon, een mail, een telefoontje volstaan om een cadeaubon te krijgen.

Aanvraag cadeaubon
Kaarsen

Op zoek naar een origineel cadeautje of een leuke attentie? Jullie kunnen altijd bij ons terecht voor een kleurrijke, extra lange brandende kaars. Lange branduren, om extra lang te kunnen genieten van het gezellige licht!!! Winter en zomer!!! Handgemaakt uit Italië! In alle maten, kleuren, vormen, ...
Voor een leuke handtas, een tof juweeltje... voor ieders portemonnee, ieders budget is er altijd wel iets te vinden!! Voor jezelf of voor een ander....